Arkey voegt Grohe, DYKA en Nefit toe aan Abico

Nieuws 03-02-2023 om 9:45 - Softwareleveranciers


Arkey voegt Grohe, DYKA en Nefit toe aan Abico


Arkey heeft de BIM/MEP-content bibliotheek Abico completer gemaakt. In januari heeft het bedrijf een aantal merken toegevoegd die met Adomi kunnen worden gebruikt.

Grohe

De catalogus van 2022 van sanitairfabrikant Grohe is toegevoegd. Alle kranen, accessoires, inbouwoplossingen, douches, douche-wc’s, installatie- en spoelsystemen, bedieningsplaten en keramieke producten uit het assortiment zijn nu direct vanuit Abico in het ontwerp te gebruiken. Ook andere sanitairbibliotheken hebben een upgrade gehad. De Prevista Dry elementen van Viega, de O.novo productlijn van Villeroy & Boch, de Louvre G draaideuren van Novellini en de afvoerbochten van Wisa zijn nu ook onderdeel van Abico.

DYKA AIR en Nefit

Voor ontwerpers van ventilatiesystemen zijn de producten van DYKA AIR aangevuld met de onderuitlopen van 235 mm ovaal naar rond, die onlangs aan het assortiment zijn toegevoegd. Van DYKA zijn ook de loden plakplaten met uitloop in het midden nu beschikbaar. De toegevoegde BOAX-S vlinderkleppen van KSB, het volledige fittingenassortiment van Nefit Industrial en de haakse schuifknie en drukverschilregelaar (zonder knel) van Pentec maken het ontwerpen van installatietechnische systemen makkelijker.

Stiebel Eltron

BIM-modelleurs die centrale verwarmingen ontwerpen, kunnen vanaf nu ook gebruik maken van de 3D-modellen van de CON-, CWM- en CK-elektrische radiatoren van Stiebel Eltron die zijn toegevoegd aan Abico, evenals de ruimtemeters Thermasgard en Aerasgard van S+S Regeltechnik. Duurzame installaties ontwerpen is nu dus mogelijk dankzij de toegevoegde HN0916T lucht/water-warmtepompen van LG Electronics en de aardwarmtewisselaars ComfoFond van Zehnder.

Tekeningen

Tot slot is het maken van tekeningen met symbolen die betrekking hebben op veiligheid, nu volgens Arkey een stuk eenvoudiger. De veiligheidssymbolen uit de NEN-normen 1413 en 1414 zijn ook toegevoegd aan de bibliotheek.

Bron: Arkey

Beeld: VMV cad-adviseurs bv
Gemaakt met de VMV methodiek voor Adomi.


Arkey Systems

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Matthias Esmeijer

Adres:
De Molen 38, 3994 DB Houten, Nederland

Telefoon:
030 634 65 00

Over Arkey Systems:
Arkey maakt sinds 1982 CAD- en BIM-software voor de bouwkunde en installatietechniek. Wij zien ontwerpsoftware als een hulpmiddel, niet als het doel. Daarom zijn snelheid en eenvoud altijd ons uitgangspunt geweest. Deze ervaring en kwaliteiten komen samen in het open BIM én CAD systeem Adomi; de opvolger van ARKEY, één van de eerste CAD programma's. Adomi is dé oplossing voor zowel de CAD tekenaar als de BIM modelleur. Daarnaast leveren wij de gratis IFC viewer Areddo en dé BIM content bibliotheek Abico, met meer dan 300.000 producten! Wij blijven studeren en innoveren. Zo maken wij systemen waar wij en onze gebruikers trots op zijn.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.