Autodesk verbetert BIM-workflows voor virtueel ontwerp en constructie

Nieuws 17-06-2021 om 11:08 - Softwareleveranciers


Autodesk verbetert BIM-workflows voor virtueel ontwerp en constructie


Autodesk komt met verbeteringen in de BIM-workflows voor samenwerking en coördinatie in Revit en Navisworks. Dit komt onder meer door betere verbindingen met de Autodesk Construction Cloud.

Autodesk introduceert met deze wereldwijde lancering nieuwe productfuncties in de AEC Collection. Hieronder vallen de release van Revit 2022 en prestatieverbeteringen in Navisworks 2022. Daarnaast worden er continu verbeteringen doorgevoerd in de legacy BIM-oplossingen. Dat wordt gecombineerd met krachtige integraties met de Autodesk Construction Cloudplatform. Al deze ontwikkelingen hebben volgens Autodesk impact op virtuele ontwerp- en constructieteams. In dit Engelstalige artikel legt het bedrijf uit wat er allemaal nieuw is.

Lees het volledige artikel via onderstaande link.

Bron: Autodesk


Autodesk

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Sander Lijbers

Adres:
Evert van de Beekstraat 1, 1118 CL Schiphol, Nederland

Telefoon:
020 262 23 11

Over Autodesk:
Autodesk maakt software voor mensen die dingen maken. Als je ooit in een krachtige auto hebt gereden, een torenhoge wolkenkrabber hebt bewonderd, een smartphone hebt gebruikt of een geweldige film hebt bekeken, is de kans groot dat je hebt meegemaakt wat miljoenen Autodesk-klanten met onze software doen. Autodesk geeft u de mogelijkheid om alles te maken. Meer dan 100 miljoen mensen gebruiken Autodesk-software zoals AutoCAD, Revit, Maya, 3ds Max, Fusion 360, SketchBook en meer om hun creativiteit te ontsluiten en belangrijke ontwerp-, zakelijke en ecologische uitdagingen op te lossen. Onze software draait op zowel pc's als mobiele apparaten en maakt gebruik van de oneindige rekenkracht van de cloud om teams over de hele wereld te helpen samen te werken, hun ideeën in 3D te ontwerpen, te simuleren en te fabriceren.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.