Avondsessie ‘Smart Industry voor staalbouwers’

Event 21-02-2023 om 11:14 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms


Avondsessie ‘Smart Industry voor staalbouwers’


Op donderdag 16 maart organiseert Construsoft samen met BCB Staalconstructie, Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (SNS) en ConstruSteel een Bouwen met Staal avondsessie binnen het thema Smart Industry voor staalbouwers.

In een dynamische markt met fluctuerende staalprijzen, de introductie van de Wet kwaliteitsborging, stikstofproblematiek en uitrol van het Bouwakkoord Staal (met doelstellingen die in 2030 gerealiseerd moeten zijn), liggen er kansen voor staalbouw- en metaalconstructiebedrijven die nú aanhaken. Maar, hoe pak je dat aan zonder het huidige proces helemaal om te gooien?

Lees meer > 

Bekijk het programma > 

Aanmelden > 


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.