Bedrijven stroomlijnen met Solidworks Connectors

Opinie 26-08-2021 om 9:53 - Softwareleveranciers


Bedrijven stroomlijnen met Solidworks Connectors


Er zijn maar weinig middelgrote tot grote bedrijven die één enkele authoringtool gebruiken voor mechanisch, elektrisch en elektronisch ontwerp. Kurt Lundstedt van Solidworks schreef hierover een lezenswaardige blog. Hij is Product Portfolio Manager voor PDM Solutions.

Gemengde tools zijn vaak het resultaat van overnames en fusies. En hoewel bedrijven vaak consensus willen bereiken over een enkel instrument, is dat proces vaak pijnlijk traag. Gegevensmigratie en -conversie en weerstand onder gebruikers zijn veelvoorkomende obstakels. Bedrijven moeten volgens Lundstedt hun opties afwegen en vakkundig plannen om het productontwikkelingsproces niet te verstoren.

3D EXPERIENCE-platform

Het 3D EXPERIENCE-platform Collaborative Designer Roles kan volgens hem de enige bron van waarheid worden. Naast de beste integraties voor DASSAULT SYSTEMES authoring tools zoals Solidworks en CATIA, kunnen bedrijven kiezen uit vele andere integraties met applicaties van derden, waaronder applicaties van Autodesk, PTC en Siemens.

Lees de volledige Engelstalige blog via onderstaande link.

Bron: Solidworks


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.