Bentley bedrijf van het jaar bij Construction Computing Awards

Nieuws 25-01-2022 om 11:38 - Softwareleveranciers


Bentley bedrijf van het jaar bij Construction Computing Awards


Bentley Systems is bedrijf van het jaar geworden bij de Construction Computing Awards 2021. Het bedrijf schrijft het succes toe aan zijn SYNCHRO-software. Die biedt een compleet portfolio van geïntegreerde applicaties voor digitaal constructiebeheer.

De applicaties zorgen dat teams civiele projecten kunnen winnen en efficiënter uitvoeren, door beter gebruik van data voor het optimaliseren van de besluitvorming, middelen en winstgevendheid.

Finalist in acht categorieën

Bentley was ook finalist in acht andere categorieën in de competitie. De winnaars werden gekozen op basis van online stemmen van lezers, waarna een panel van deskundige juryleden de uiteindelijke beslissing nam. De awards stonden open voor alle softwareleveranciers binnen de bouwindustrie in het VK en Ierland. De winnaars van de Construction Computing Awards 2021 werden bekendgemaakt in het Leonardo Royal Hotel London City. Meer dan 200 gasten waren aanwezig.

“We zijn vereerd dat Bentley bedrijf van het jaar is geworden bij de Construction Computing Awards. Als softwarebedrijf voor infrastructuurengineering streven we naar de beste oplossingen gedurende de gehele levenscyclus van een project, inclusief de bouw. Deze award zou niet mogelijk zijn geweest zonder onze loyale, toegewijde gebruikers die op ons hebben gestemd, evenals onze collega’s die elke dag hard werken om onze oplossingen te leveren”, aldus Simon Horsley, vice-president en directeur van Bentley voor het VK en Ierland.

Op de site van de Construction Computing Awards staan alle prijswinnaars en meer informatie over de awards.

Bron: Bentley Systems


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.