Bentley Systems publiceert 2021 Infrastructure Yearbook

Nieuws 20-05-2022 om 12:07 - Infra en civiele techniek


Bentley Systems publiceert 2021 Infrastructure Yearbook


Bentley Systems heeft het 2021 Infrastructure Yearbook uitgebracht. Het Jaarboek is een compilatie van projecten van de Going Digital Awards 2021 in Infrastructure.

Het Jaarboek is digitaal beschikbaar en in print. De projecten laten de digitale vooruitgang en innovatief gebruik van Bentley-software zien bij het ontwerpen, bouwen en exploiteren van infrastructuur wereldwijd. Bentley ontving bijna 300 projectnominaties van meer dan 230 organisaties in 45 landen voor de 2021 Going Digital Awards in Infrastructure.

Printversie

Degenen die de voorkeur geven aan een gedrukt exemplaar van het jaarboek, kunnen een gratis exemplaar bestellen door dit formulier in te vullen.

Insturen editie 2022

Bentley-gebruikers die willen dat hun projecten in het Infrastructure Yearbook van volgend jaar worden opgenomen, moeten vóór 6 juni de nominatieformulieren voor de 2022 Going Digital Awards in Infrastructure invullen.

Bron: Bentley Systems


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.