BIM Loket D-Day vrijdag 1 oktober 2021

Event 23-09-2021 om 10:53 - BIM-adviseurs


BIM Loket D-Day vrijdag 1 oktober 2021


De BIM Loket D-Day is dit jaar op vrijdag 1 oktober van 09.15 tot 15.45 uur. Geheel online, met een talkshow in de ochtend, vier rondes van parallelsessies rond actuele thema’s in de middag, en de finale van de DigiDare Award 2021. Het thema van de dag luidt : ‘Urgentie en actie! – Digitalisering bij de transformatie van de gebouwde omgeving’.

De BIM Loket D-Day 2021 is een initiatief van het BIM Loket, ondersteund door digiGO. Gastorganisatie is dit jaar de Provincie Gelderland.

Thema

Klimaatadaptatie, stikstofproblematiek, energietransitie, woningbouwopgave – deze en andere grote maatschappelijke opgaven grijpen direct in op onze leefomgeving. De gebouwde omgeving zal een snelle transformatie door moeten maken om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Dat heeft alleen kans van slagen als ketenpartners elkaar én hun klant, de gebruiker van de gebouwde omgeving, goed verstaan. Het kan niet zonder digitalisering van de integrale bouwketen. De urgentie tot verregaande digitalisering voelen we allemaal. Maar hoe vertaal je dit nu in de praktijk?

Programma

Vanaf 9.15 uur wordt de online talkshow verzorgd, vanuit de studio in het Huis der Provincie in Arnhem. Rond 12.00 uur begint de finale van de DigiDare Award, met dit jaar liefst 22 inzendingen.

’s Middags stellen deelnemers hun eigen programma samen, uit een breed aanbod van sessies, gegroepeerd in thema’s als Cultuur & Organisatie, Initiatief en ontwerp, Assetmanagement, BIM volwassenheid en Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving.

Inschrijven

Deelname is gratis, klik hier om te registreren. Ondanks het online karakter is het aantal plaatsen niet onbeperkt.

Bron: BIM Loket


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.