BIM Loket Online Friday op 29 april over BUP

Event 21-04-2022 om 10:32 - BIM-adviseurs


BIM Loket Online Friday op 29 april over BUP


BIM Loket organiseert op vrijdag 29 april van 15.00 tot 16.00 uur weer een editie van Online Friday. Tijdens dit online event laten Wouter Ackermans en Ernst Bouma zien hoe jij aan de slag kunt met het nieuwe BUP.

Ook gaan zij in op de rol van use cases om de juiste afspraken in jouw BUP te kunnen opnemen. In de Online Fridays worden deelnemers één keer per maand bijgepraat over een actueel thema rond digitalisering van de gebouwde omgeving. Deze keer gaat de Online Friday over de vraag hoe het nieuwe Model BIM Uitvoeringsplan (BUP) jou helpt om heldere afspraken rond informatiemanagement te maken.

Nieuwe versie BUP

Deze maand werd een geheel vernieuwde versie van het Model BIM Uitvoeringsplan (BUP) gelanceerd. Wil je een BIM-project stroomlijnen, dan moet je als opdrachtgever en -nemer heldere afspraken vastleggen. Het BUP vormt hierbij een onmisbaar document. Het nieuwe Model BIM Uitvoeringsplan is een template waarmee je jouw eigen project-BUP kunt maken: een plan van aanpak voor een gestructureerd BIM-project. Het nieuwe BUP en alle benodigde documentatie vind je hier.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Bron: BIM Loket


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.