BIM Loket vernieuwt site NLCS

Nieuws 16-02-2021 om 14:17 - Alle rubrieken - Maatschappelijke organisaties


BIM Loket vernieuwt site NLCS


De site van NLCS is vernieuwd, schrijft BIM Loket in zijn nieuwsbrief en op de eigen site. NLCS is de open CAD-standaard voor de GWW. De NLCS-database en alle documentatie zijn volgens BIM Loket nu overzichtelijk bij elkaar te vinden op de nieuwe site. NLCS-documentatie is nu toegankelijk zonder inlog.

Alle werkzaamheden aan de NLCS hebben op de nieuwe website een centrale plek gekregen: de werkpakketten staan op de homepage en in het menu-onderdeel zit nu ook Jaarplan. Aan het menu-onderdeel Beheer is een Vergaderoverzicht toegevoegd. In de loop van het jaar staan hier ook de vergaderstukken van vergaderingen.

Database voor ontwikkelaars geïntegreerd

De toegang tot de NLCS-database is geïntegreerd in de nieuwe site: deze zijn vindbaar onder in het menu bij Downloads via Database die in een nieuw venster opent. Onder het kopje Documenten staat alle bij deze standaard behorende documentatie.

BronBIM Loket


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.