BIM Onderwijsdag maandag 2 oktober in de Jaarbeurs

Event 13-09-2023 om 11:18 - ICT-dienstverleners - Onderwijs en opleidingen


BIM Onderwijsdag maandag 2 oktober in de Jaarbeurs


BIM Onderwijs organiseert 2 oktober de BIM Onderwijsdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaarlijkse evenement heeft het doel om professionals en experts uit verschillende vakgebieden samen te brengen met het onderwijs, om zo kennis uit te wisselen, ideeën te bespreken en de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied te verkennen.

Bedrijven geven volgens BIM Onderwijs aan dat er een tekort is aan goed opgeleide BIM-modelleurs; BIM Onderwijs heeft als doel meer BIM-gekwalificeerde studenten en professionals voor de gebouwde omgeving op de arbeidsmarkt te krijgen, met initiatieven als de BIM Onderwijsdag en de BIM Studenten Battle.

Programma

Het programma bevat onder andere de volgende sprekers en onderwerpen:

  • Keynote: Harry van Zandwijk (CEO) en Tom Terpstra (Hoofd BIM ontwikkeling) van Daiwa House Modular Europe
  • Keynote: Carlita Vis Technical Director | Mobility & Infrastructure bij Royal HaskoningDHV en Jan Janssen Technical Director | Industry & Buildings bij Royal HaskoningDHV
  • 18 masterclasses door professionals uit de bouwsector en het onderwijs. Van software tot aan bouwkunde, civiele en installatietechniek-gerelateerde usecases.

Verder is er een informatiemarkt met stands van onder andere Bricsys, Catenda, Construsoft, Design8, Design Express, Kubus en Arcadis. Het evenement eindigt met de BIM Studenten Battle, waar de drie beste bouwgerelateerde scripties of eindopdrachten worden uitgekozen.

Bron: BIM Onderwijs


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.