BIM praktijkdag 2022 op 24 mei

Event 01-04-2022 om 13:39 - BIM-adviseurs


BIM praktijkdag 2022 op 24 mei


Op dinsdag 24 mei vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de BIM praktijkdag 2022 plaats. Tijdens dit live event maken deelnemers snel en intensief kennis met de actuele BIM-praktijk.

Het congres was de afgelopen edities volledig uitverkocht. Deze achtste editie kent wederom een gevarieerd programma waarin de ervaring met BIM vanuit de actuele praktijk centraal staat. Onder de lezingen onder meer de transformatie van een woongebouw, de restauratie van de Domtoren, het multifunctionele torencomplex Valley, de bouw van een hotel, het onderhoud van tunnels en HAUT, de hoogste hybride houten woontoren van Europa.

Onderwerpen

Naast deze projecten nog een mix andere gerelateerde onderwerpen, zoals de volwassenheid van BIM, het nut en de toepassing van ISO 19650, BIM in de ontwikkelfase, veilig leren werken in virtual reality, van algoritmes naar productie en tot slot een wetenschappelijke visie op de toekomst van robotisering en digitalisering in de bouw. Maak snel en intensief kennis met de actuele BIM-praktijk.

Aanmelden

De BIM praktijkdag wordt georganiseerd door Cobouw en Jaarbeurs. Aanmelden kan via deze link. Tot 19 april geldt er een vroegboekkorting, met een tarief van 195 euro. Daarna geldt het reguliere tarief van 255 euro. Er is ook een beperkt beschikbare studentenprijs van 125 euro.

Bron: BIM praktijkdag


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.