BIM Talks: drie manieren om calculaties voor te bereiden met Tekla Structures

Event 28-05-2021 om 10:26 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - Softwareleveranciers - Toeleveranciers


BIM Talks: drie manieren om calculaties voor te bereiden met Tekla Structures

Vandaag de dag zien we steeds vaker dat bij een nieuw project 3D-modellen beschikbaar worden gesteld. Deze bevatten in veel gevallen bruikbare informatie. Informatie die ingezet kan worden om sneller en accurater de hoeveelheden te bepalen, waardoor u eenvoudig een nauwkeurigere offertecalculatie kunt opleveren. Schuif in juni aan bij de BIM Talks van Brian Hendriks, sales engineer bij Construsoft, en ontdek op welke manieren ook u uw calculaties kunt voorbereiden met Tekla Structures.   

Inschrijven BIM Talks

In drie korte BIM Talks van ongeveer 15 minuten tonen we onder andere hoe u hoeveelheden kunt bepalen op basis van een IFC-model. Daarnaast nemen we u mee in hoe u het IFC-model kunt gebruiken om mee verder te werken als model, om er vervolgens meer details in aan te brengen voor een meer nauwkeurige uittrekstaat. En op 29 juni laten we zien hoe u eenvoudig en snel zelf een 3D-model kunt opzetten in Tekla Structures om de hoeveelheden van het staal te bepalen voor uw calculaties.

15 juni | Hoeveelheden bepalen op basis van een IFC-model
22 juni | Detailleren om nauwkeuriger te calculeren
29 juni | Modelleren om te calculeren en visualiseren

Meer informatie over de inhoud per webinar en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u hier.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.