BIM4Project bij Ballast Nedam

Nieuws 21-12-2021 om 9:08 - Aannemers en bouwbedrijven


BIM4Project bij Ballast Nedam


Ballast Nedam focust zich binnen Digitalisering en Innovatie onder andere op haar integrale aanpak BIM4Project. Dit is de verzamelnaam van vier deelgebieden in het project waarin BIM succesvol wordt toegepast: BIM2Design, BIM2Construct, BIM2Field en BIM2Operate.

BIM heeft een stabiele plek verworven in het bouwproces van Ballast Nedam. Zo is het bedrijf partner van BIM Basis Infra en BIM Basis ILS. Vanaf het moment dat de eerste ideeën en oplossingen worden bedacht, ligt de nadruk al op het slim vastleggen van data zodat alle betrokken partijen integraal kunnen samenwerken.

Onmisbare factor

BIM blijft een cruciale rol spelen tijdens de hele cyclus van bouw en onderhoud van elk project in de bouw en infra. Op die manier wordt de efficiency verhoogd en de faalkosten verlaagd.

Zie onderstaand filmpje over BIM in de bouw en infra van Ballast Nedam.

Bron: Ballast Nedam


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.