BIMcollab webinar ‘Bouwprojecten versterken met modelvalidatie en -coördinatie’ op 17 oktober

Event 13-10-2023 om 14:06 - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


BIMcollab webinar ‘Bouwprojecten versterken met modelvalidatie en -coördinatie’ op 17 oktober


Bouwprojecten vereisen zowel hoogwaardige modellen, als methoden om ze efficiënt te coördineren. Hoogwaardige modellen stimuleren immers de samenwerking binnen een project en vergemakkelijken vroegtijdige besluitvorming. Om de gewenste modelkwaliteit te bereiken en de coördinatie te verbeteren, hebben projectteams betrouwbare hulpmiddelen nodig die hen helpen om beide te doen.

In het webinar van BIMcollab op 17 oktober leer je hoe je een workflow voor modelvalidatie en issue coördinatie kunt integreren die je bouwprojecten zal verbeteren.

Deze gratis webinarsessie richt zich op:

  • Waarom het leveren van hoogwaardige, gecoördineerde modellen de basis is voor succesvolle bouwprojecten. Leer de waarde van een echt gevalideerd model te begrijpen door middel van een holistische benadering.
  • Het belang van soepele communicatie tussen teams. Leer hoe een cloudgebaseerd platform voor issuebeheer je kan helpen bij het delen, becommentariëren en oplossen van issues die zijn ontstaan tijdens de modelvalidatie.
  • IDS: de volgende generatie van projectinformatievoorziening. Ontdek hoe je de juiste gegevensbasis voor je project kunt bouwen en ervoor kunt zorgen dat de gegevens die je nodig hebt gedurende de hele projectlevenscyclus worden toegewezen.

Mis de kans niet om een geïntegreerde workflow voor je bouwproject op te bouwen en doe mee aan het gratis webinar!


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.