Architects in Ctrl: Hans Kaashoek van Architektenburo Bakema

Event 31-08-2021 om 9:40 - BIM-adviseurs - Softwareleveranciers


Architects in Ctrl: Hans Kaashoek van Architektenburo Bakema


KUBUS organiseert op dinsdag 14 september de volgende editie van het webinar Architects in Ctrl (voorheen BIM’mers aan het woord). Deze keer is Hans Kaashoek van Architektenburo Bakema te gast. Zijn bureau werkt met Archicad en kiest de samenwerkingspartners op basis van het goed kunnen aansluiten op deze tool.

Dat verhoogt bewezen de kwaliteit en het inzicht. Het 3D-model is heel inzichtelijk voor alle betrokken partijen, van begin tot eind van het ontwerpproces. Een tekening hoef je niet te kunnen lezen, je ziet de ruimte gewoon. Ook maakt Architektenburo Bakema gebruik van BIMx om de opdrachtgever een goed beeld te geven.

Schrijf je in voor dit event.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.