Bimsync Arena toegevoegd aan BIM-Q

Nieuws 26-10-2022 om 9:33 - BIM-cloudplatforms


Bimsync Arena toegevoegd aan BIM-Q


BIM-cloudplatform Bimsync Arena is per direct toegevoegd aan BIM-Q. Met deze tool op HNBP vergelijken bedrijven in de bouw en infra de features van BIM-cloudplatforms van softwareleveranciers in Nederland.

Bimsync Arena is een BIM-samenwerkingstool van het Noorse softwarebedrijf Catenda. Bimsync Arena verbetert de projectcoördinatie door tijd te besparen, fouten te verminderen en de kwaliteit van de deliverables te verhogen. Bimsync verbindt informatie, tools en teams gedurende de hele levenscyclus van het gebouw. Lees hier meer over Bimsync Arena.

Nieuwe BIM-cloudplatforms

We blijven meer nieuwe BIM-cloudplatforms toevoegen aan BIM-Q. Vertegenwoordig jij een BIM-cloudplatform dat niet op BIM-Q staat? Neem contact op over de mogelijkheden via mail of bel ons op 088 776 3444.


BIM-Q

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Rene Frederick

Adres:
Jaq. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over BIM-Q:
BIM-Q is het antwoord op de groeiende vraag van bedrijven, overheden en organisaties naar meer informatie over het toenemende aantal BIM-cloudplatforms. Het is een gratis online vergelijkingstool die de features van BIM-cloudplatforms en -tools van softwareleveranciers onderzoekt en vergelijkt zodat bedrijven, overheden en organisaties, die zich oriënteren op de aanschaf van online BIM-cloudplatforms, snel een beeld kunnen vormen van welke oplossingen passen bij hun eisen en wensen.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.