Bluebeam lanceert Bluebeam Cloud

Nieuws 23-09-2022 om 10:35 - Softwareleveranciers


Bluebeam lanceert Bluebeam Cloud


Bluebeam heeft de release aangekondigd van Bluebeam Cloud, een reeks tools waarmee het eenvoudiger wordt om met meerdere gebruikers tegelijk te werken op verschillende locaties.

Bluebeam Cloud is wereldwijd beschikbaar via een abonnement en omvat een krachtige, flexibele Markup Editor voor het markeren becommentariëren en samenwerken aan projectdocumenten, en Field Tools voor het beheren en volgen van site-inspecties, RFI’s en indieningsworkflows.

‘Iedereen samenbrengen in één softwareoplossing’

Deze browser- en app-gebaseerde mobiele oplossingen werken met bestaande Bluebeam-markeringen, toolsets en documenten, waardoor projectdata toegankelijk blijft voor teamleden op kantoor en op bouwplaatsen. Dit brengt volgens Bluebeam iedereen samen in één softwareoplossing.

“Bluebeam Cloud komt onze klantbelofte na om de kracht van Bluebeam Revu te ontsluiten, zodat teams in het veld toegang hebben tot kritieke data en op elke locatie kunnen werken, inclusief op hun mobiele apparaten”, aldus CEO Jon Elliott van Bluebeam.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.