BNA Live 2022 in Roermond, Breda, Groningen en Utrecht

04-05-2022 om 10:23 - Architectenbureaus


BNA Live 2022 in Roermond, Breda, Groningen en Utrecht


Na 2 jaar online organiseert de BNA weer offline events met BNA Live. De vereniging voor architecten trekt weer als vanouds het land in met events in Roermond op 24 mei, 2 juni in Groningen, 9 juni in Breda en 16 juni in Utrecht.

Tijdens de events ontmoeten deelnemers de voorzitter Jolijn Valk, praten ze mee over ‘de toestand van de wereld’ en zetten ze collectieve acties op de gezamenlijke agenda.

Hoe gaat het nu?

BNA: “Om ons gevoel van verwarring, onze zoektocht naar goeie vragen en antwoorden met jullie te delen, gaan we graag in gesprek met jullie. Wat speelt er bij jullie, hoe kijken jullie naar ‘de toestand van de wereld’. Welke lessen nemen we mee na de Corona periode. Hoeveel invloed hebben ontwikkelingen in het vakgebied op regionaal of lokaal niveau? Wat merk je er zelf van binnen je bureau?”

En wat komt er straks?

“We gaan ook vooruitkijken. Want voor de samenleving – en dus ook voor architectenbureaus – komen er transities en uitdagingen aan. Hoe spelen we daaropin? Jolijn Valk en Fred Schoorl gaan tijdens BNA Live met jullie de discussie aanzwengelen met gezamenlijke observaties, onzekerheden en meningen of zelfs oplossingen. Maar we zijn vooral geïnteresseerd in wat bij jullie speelt. En hoe we met elkaar en de vereniging kunnen werken aan oplossingen.”

Aanmelden

Met vier locaties in Roermond (24 mei), Groningen (2 juni), Breda (9 juni) en Utrecht (16 juni) is er altijd wel één in de buurt. En natuurlijk worden de events afgesloten met een borrel.

Bron: BNA


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.