BouwBeurs slaat editie 2021 over, groter terug in 2023

Event 25-06-2021 om 15:29 - Aannemers en bouwbedrijven - Overige


BouwBeurs slaat editie 2021 over, groter terug in 2023


De tweejaarlijkse BouwBeurs, die van 18 tot en met 22 oktober zou plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht, gaat niet door. In plaats daarvan richt het beursteam zich nu op een grotere editie van de beurs in 2023.

De volgende BouwBeurs vindt van 6 tot en met 10 februari 2023 plaats. Inschrijving is inmiddels gestart. De beslissing om de beurs pas weer in 2023 te organiseren, is volgens het bericht op de eigen website genomen in nauw overleg met de branche en exposanten.

Grootste vakbeurs voor bouw

De BouwBeurs is de grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland. Op het evenement komen specialisten in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij elkaar. “In 2023 zetten we een volgende stap naar een nog mooier evenement”, zegt Marisa Richter van de BouwBeurs. “We breiden uit van zes naar acht hallen en zijn inmiddels hard aan de slag met de editie 2023, waarin duurzaamheid een nog belangrijker thema is. En we gaan natuurlijk nog meer bieden op het gebied van innovatie, inspiratie, netwerken en new business.”

Te kort dag

“Het gaat goed in de bouw en dat is goed nieuws. Maar daardoor hebben bedrijven nu minder tijd om zich goed voor te bereiden op een goede presentatie in oktober”, vervolgt Richter. “De BouwBeurs heeft een lange voorbereidingstijd en met de zomervakantie in aantocht, blijkt oktober toch te kort dag voor de branche. Voor sommigen spelen daarbij ook nog bedrijfsinterne regels rondom de coronapandemie, ondanks het besef dat bij de Jaarbeurs alle veiligheidsmaatregelen zijn genomen.”

Bron: BouwBeurs


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.