BouwBeurs verplaatst naar oktober

De organisatie van de BouwBeurs heeft, naar eigen zeggen na gesprekken met de markt, besloten om de beurs ‘nog één keer’ te verplaatsen. September komt net iets te vroeg en nu vindt de BouwBeurs plaats van 18-22 oktober 2021 in de Jaarbeurs Utrecht, meldt de organisatie.

Sales project manager Marisa Richter van de BouwBeurs vindt het ‘evident’ dat de beurs moet doorgaan. “De bouw is booming. Er is grote vraag naar nieuwe woningen, de sector staat aan de vooravond van de bouw van meer dan 300.000 woningen en de Actieagenda Wonen bevat duidelijke voorstellen aan het nieuwe kabinet. Precies ook de thema’s die binnen BouwBeurs 2021 spelen”, aldus Richter.

Bouwbeurs is de grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland en biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten. Het is het event waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij elkaar komt. De organisatie doet er alles aan om voor exposanten en bezoekers een inspirerend evenement te organiseren. Volgens Richter is het enthousiasme voor deelname bij klanten voor BouwBeurs onverminderd groot. “Het wordt echt tijd om elkaar weer eens live te zien en te spreken. Een goed gesprek te voeren en alle ontwikkelingen en innovaties in de bouw écht te kunnen ervaren. Met deze verplaatsing zijn we ervan overtuigd dat de BouwBeurs weer als vanouds groot kan worden neergezet.

BronJaarbeurs


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.