Bricsys 24/7 heeft integratie met Cooperlink CONNECT

Nieuws 12-09-2022 om 15:20 - Softwareleveranciers


Bricsys 24/7 heeft integratie met Cooperlink CONNECT


Bricsys heeft een samenwerking aangekondigd met het webapplicatieplatform Cooperlink CONNECT. Dankzij de integratie met CONNECT kunnen gebruikers van Bricsys 24/7  automatisch documenten in realtime uploaden, opnemen en archiveren van Microsoft SharePoint naar Bricsys 24/7.

Hierdoor zijn gebruikers minder tijd kwijt aan het handmatig opslaan van bestanden en opnieuw coderen. De integratie zorgt volgens Bricsys voor een 100% gedigitaliseerde en geautomatiseerde coördinatie van informatie. Dit omvat de classificatie en uitwisseling van documenten tot de validatie van technische sheets.

De integratie is ideaal voor gebruikers die werken aan grote bouwprojecten, van ontwerp tot oplevering van de as-built bestanden. Het platform maakt een betere samenwerking mogelijk tussen aannemers, eigenaren, architecten en engineeringteams dankzij uniforme toegankelijke data op één centrale plek. Dit elimineert het risico van projectfragmentatie, miscommunicatie en fouten die kostbaar en tijdrovend zijn om te herstellen.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.