Brink Software introduceert Ibis Artikelen Service

Nieuws 22-09-2022 om 11:15 - Softwareleveranciers


Brink Software introduceert Ibis Artikelen Service


Brink Software introduceert de Ibis Artikelen Service waarmee actuele informatie over producten en/of prijzen van leveranciers met één druk op de knop toegankelijk wordt voor elke calculator en werkvoorbereider van bouwprojecten.

Zo kunnen zij nog sneller alternatieve producten kiezen en vergelijken en ook nauwkeuriger calculeren. Deze uitbreiding voor de Ibis calculatiesoftware is gebaseerd op een integratie met dé grote en onafhankelijke artikeldatabase van IB the data company, met ruim 300 assortimenten aan bouwproducten.

Integratie calculatiesoftware

Ibis calculatiesoftware integreert de meest gebruikte calculatiesoftware voor kleine, middelgrote en grote aannemers met een grote onafhankelijke database met actuele product- en/of prijsinformatie. Daardoor kan elke calculator en werkvoorbereider van bouwprojecten:

  • Benodigde bouwmaterialen eenvoudig zoeken, vergelijken en toevoegen
  • Eenvoudiger en daardoor ook sneller begrotingswijzigingen doorvoeren
  • Optioneel de eigen inkoopcondities laten toevoegen om met actuele inkoopprijzen de kostprijs te calculeren

Efficiënter calculeren

“Door onze samenwerking met IB the data company krijgen zo’n 25.000 calculatoren en werkvoorbereiders van bouwprojecten toegang tot een grote onafhankelijke database met actuele product- en/of prijsinformatie”, zegt Sjoerd Wiersma, commercieel manager van Brink Software. “Met deze strategische uitbreiding maken wij het calculatieproces eenvoudiger en efficiënter voor alle bedrijven die met Ibis Calculeren voor Bouw, Ibis Calculeren voor Installatietechniek en binnenkort ook Ibis Calculeren voor Infra werken.”

Bron: Ibis


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.