Britse architecten gebruiken Archicad voor ontwerp van bijzondere appartementen

Projecten 22-02-2023 om 10:36 - Architectenbureaus


Britse architecten gebruiken Archicad voor ontwerp van bijzondere appartementen


Het Britse architectenbureau Maber heeft Archicad en Enscape gebruikt voor het creëren van drie lichte en eigentijdse appartementen in Covent Garden, in het hart van Londen. De appartementen waren voorheen opslagruimten en kantoren voor de winkels eronder.

De bovenste verdiepingen van het gebouw zijn getransformeerd tot ruime, stijlvolle en moderne appartementen met één of twee slaapkamers. “Er is een directe wederzijdse uitwisseling tussen Archicad en Enscape. We gebruikten de materialenbibliotheek binnen Archicad, die vervolgens wordt gedupliceerd in Enscape”, zegt Jonathan Martin, interieurontwerper en CAD-visualiser bij Maber.

Chris Radcliffe, hoofd interieur bij Maber, vervolgt: “Archicad en Enscape hielpen ons bij het visualiseren van de materialiteit van de appartementen. En we konden stofferingtexturen en -kleuren, weerspiegeling, metaal, glas, tegels en houtnerf weergeven.”

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.