Building Holland Digital

Event 12-08-2021 om 11:41 - Aannemers en bouwbedrijven - Innovatie en duurzaamheid - Projectontwikkelaars


Building Holland Digital


Het event Building Holland Digital vindt plaats op 9 september en zal vooral in het teken staan van circulariteit. Tijdens dit event zullen meerdere sprekers hun visie op circulair bouwen geven en de dag wordt aan elkaar gepraat door Duurzaam Gebouwd-experts Yvette Watson en Jim Teunizen.

Spreker Wytze Kuijper vertelt wat circulair bouwen nu precies is en Kelly Ruikrok spreekt vervolgens over het vraagstuk ‘Meten is weten! Maar hoe dan?’ en Ruud Koornstra en Tanja Nolten gaan tijdens een rondetafelgesprek in op hoe zij de markt uitdagen voor klimaatpositief circulair bouwen.

Circulaire installaties?

Vervolgens geeft Olaf Oosting zijn visie op een energieneutrale en circulaire installatiebranche in 2050. Er staat de branche veel te doen: hoe gaan we installaties circulair inzetbaar maken? Spreker Daan Bruggink neemt vervolgens het stokje over en vertelt over de waarde van biobased bouwen. Welke impact heeft dat op je gezondheid? Kim van der Leest sluit de dag af met de vraag voor aandacht voor integrale en haalbare groene oplossingen.

Registreren voor Building Holland Digital doe je via deze link.


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.