Vacature Esri: Business development manager AEC

Vacatures 12-09-2022 om 15:07 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Bouwmanagementbureaus - Installatiebedrijven


Vacature Esri: Business development manager AEC


Wil jij jouw business development talent inzetten om de Architecture, Engineering & Construction (AEC) sector te laten groeien? Wil jij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke vraagstukken rondom mobiliteit, infrastructuur en de Nederlandse bouwopgave Zie jij mogelijkheden om de AEC-sector helpen met slimme (geo) oplossingen voor hun vraagstukken? Dan maken wij graag kennis met jou!

Business Development Manager AEC

Locatie Rotterdam

Als business development manager voor de AEC-sector ken jij de vraagstukken in de markt. Jij legt contacten met (potentiële) klanten en bouwt deze uit tot hoogwaardige partnerships. Jij ontwikkelt nieuwe proposities met jouw kennis van trends en ontwikkelingen in de markt en het Esri ArcGIS platform. Hierbij werk jij nauw samen met de senior business developer, accountmanagers, industry marketingspecialist en inside sales in het team. Samen zorgen jullie ervoor dat nieuwe en bestaande klanten succesvol worden in het gebruik van GIS.

Wie is Esri Nederland

Wij zijn de Nederlandse vestiging van een internationaal bedrijf, die marktleider is en technologisch voorop loopt. Esri Nederland is een groeiend IT-bedrijf met 200 medewerkers, gevestigd in Rotterdam en Zwolle. We zijn de distributeur van Geografische Informatie Systemen (GIS) op de Nederlandse markt, genaamd ArcGIS. Deze technologie wordt dagelijks gebruikt in het oplossen van diverse maatschappelijke uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld energietransitie, mobiliteit, klimaat en bouwopgaven. ArcGIS maakt het mogelijk om geografische data te visualiseren en te analyseren waardoor onze klanten sneller en betere beslissingen kunnen nemen. Onze salescollega’s zorgen ervoor dat steeds meer organisaties kennis maken met de mogelijkheden van onze technologie. Maar dan is het voor ons nog niet klaar, we willen deze organisaties ook succesvol maken met het gebruik van ArcGIS. Daarom hebben we technische collega’s, zoals engineers, consultants en docenten, die dagelijks onze klanten ondersteunen in het gebruik en leren kennen van de software. Zo zijn wij staat om onze klanten te helpen bij het realiseren van een wereld waarin mens en planeet in balans zijn en waarin het voor iedereen fijn wonen, leven en werken is. Dat is onze ambitie.

Wat wij jou bieden

Bij Esri stap je in een informele organisatie met gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Als Coordinator Planning en Organisatie werk je in een divers team. Binnen dit team is samenwerken belangrijk en daarom is iedereen benaderbaar voor vragen. Ook ga je buiten de afdeling op zoek naar antwoorden voor klanten; daarmee krijg je snel inzicht in de organisatie, de verschillende afdelingen en de collega’s die daar werken.

Zelfontwikkeling staat bij ons centraal en daarom bieden wij diverse opleidingen – zowel in teamverband als individueel – aan om je verder te ontwikkelen (denk aan: technische (GIS) trainingen, vaardigheden trainingen en er is een Esri University).

Wij binden jou graag voor langere tijd aan ons en de afdeling, maar er zijn ook voldoende ontwikkelmogelijkheden binnen de rest van Esri Nederland.

Naast de diverse ontwikkelmogelijkheden bieden we jou – afhankelijk van je werkervaring – een maandsalaris van maximaal € 6.000,= bruto op basis van een 40-urige werkweek, een bonusregeling, 37 vakantiedagen, een auto van de zaak, NS businesscard en een laptop van de zaak.

Wat je doet in deze functie

  • ben je continu in gesprek met de (potentiële) klanten en ontwikkelt nieuwe proposities die aansluiten op de trends en ontwikkelingen in de AEC-sector;
  • adviseer en presenteer je oplossingen en mogelijke toepassingen van Esri-producten binnen de klantorganisatie;
  • onderneem je activiteiten die leiden tot verkoopkansen bij nieuwe en bestaande klanten, zoals externe presentaties en publicaties;
  • adviseer je de klant over de organisatorische, bedrijfsmatige of technische impact van GIS-gebruik binnen de klantorganisatie;
  • werk je in het team mee aan de ontwikkeling van strategieën, ontwikkeling en uitvoering van marketing- en salesactiviteiten en de verbetering van onze werkwijze.

Wat wij vragen

Je voelt je thuis in een commerciële organisatie, bent een teamplayer, wilt samen onze groeiambitie realiseren, bent creatief, hebt focus en excecutiekracht. Daarnaast is het volgende belangrijk:

  • je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond;
  • je hebt een relevant netwerk binnen de AEC-sector;
  • je weet wat de kracht is van geo-informatievoorziening;
  • je bent klantgericht en overtuigend.

Selectieprocedure

Heb je interesse in de functie Business development manager AEC? Solliciteer dan voor 14 oktober 2022. De selectieprocedure bestaat uit twee gesprekken: een kennismakingsgesprek en een assessmentgesprek. In het assessmentgesprek nemen we de het door jou gemaakt persoonlijkheidsvragenlijst door en maak jij ook kennis met één van je toekomstige (directe) collega’s.

Uiterlijk halverwege oktober hoor je van ons of jij de nieuwe Business development manager AEC bent die bij Esri Nederland start.


Lijkt deze functie jou de ideale kans om de volgende stap in jouw carrière te maken? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Mariëlle den Elsen, Manager Human Resources. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 10 217 07 07. Of met Sibel Yilmaz, HR-adviseur. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 6 13 977 754., telefoon: +31 6 13 977 754, email.


Esri Nederland

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Frank de Zoeten

Adres:
Weena 695, 3013 AM Rotterdam, Nederland

Telefoon:
010 217 07 00

Over Esri Nederland:
Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. Vooruitstrevende organisaties lossen businessproblemen op met Location Intelligence en leggen nieuwe kansen bloot. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.600 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Deze organisaties onthullen de kracht van hun data en maken zichzelf slimmer met een geografisch informatiesysteem (GIS).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.