Cadac Group versterkt partnerschap met Nordend met minderheidsbelang

Nieuws 13-03-2023 om 17:11 - Softwareleveranciers


Cadac Group versterkt partnerschap met Nordend met minderheidsbelang


Na twee succesvolle jaren van samenwerking kondigen Nordend en Cadac Group met trots de volgende fase van hun samenwerking aan. Cadac Group, een toonaangevende leverancier van software- & consultancy-oplossingen voor BIM, GIS en de maakindustrie, heeft een minderheidsbelang genomen in Nordend, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van FME-processen voor deze industrieën.

Het FME Integration Platform is een uitgebreide oplossing voor data-integratie en -transformatie, ontwikkeld door Safe Software. Het biedt gebruikers een flexibel en krachtig platform om processen te automatiseren die verschillende formaten, systemen en applicaties combineren.

De samenwerking tussen Cadac en Nordend heeft in de afgelopen twee jaar geresulteerd in een wederzijds succesvolle samenwerking. Dankzij de expertise van Nordend in FME-processen kan Cadac haar klanten efficiëntere en effectievere oplossingen bieden, terwijl het wereldwijde bereik van Cadac Nordend heeft geholpen haar klantenbestand uit te breiden.

Het nieuwe minderheidsbelang in Nordend versterkt dit partnerschap verder en biedt Cadac een grotere betrokkenheid bij de activiteiten en toekomstige groei van het bedrijf. Nordend blijft onafhankelijk opereren en behoudt haar huidige managementteam, waardoor de continuïteit voor haar klanten gewaarborgd blijft.

“Deze investering is een duidelijk signaal van ons vertrouwen in Nordend en onze inzet voor onze samenwerking”, aldus Jan Baggen, CEO van Cadac. “We kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan innovatieve oplossingen voor onze klanten in de BIM-, GIS- en maakindustrie.” Jelle De Zwaef, General Manager van Nordend, vult aan: “We zijn verheugd om Cadac als aandeelhouder en partner te hebben, dankzij deze investering kunnen we onze groei versnellen en onze klanten de beste FME-oplossingen blijven bieden.”

Over Cadac Group

Cadac Group is een van de meest toonaangevende software- en consultancy leveranciers aan de bouw, productie en procesindustrie in Europa. Als Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner heeft Cadac Group meer dan 35 jaar ervaring en loopt het voorop in de digitale transformatie. Met betrouwbare softwareoplossingen en branchespecifieke kennis helpt Cadac Group bij het digitaliseren van ontwerp-, bouw- en operationele processen. Kijk voor meer informatie op https://www.cadac.com.

Over Nordend

Nordend is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van ETL-processen voor BIM, GIS en luchtvaartindustrieën, met behulp van het FME Integration Platform. Met een focus op innovatie en klantenservice biedt Nordend oplossingen op maat die klanten helpen hun integratie workflows te stroomlijnen en hun efficiëntie te verbeteren. Nordend is sinds de start in 2019 Partner van Safe Software en heeft momenteel het Bronze Partner niveau. www.nordend.eu

Over Safe Software

Safe Software is een softwarebedrijf gevestigd in Surrey, Canada. Ze zijn gespecialiseerd in data integratie en ETL (extract, transform en load) softwareoplossingen, met als vlaggenschip product FME. Met dit softwareplatform kunnen gebruikers gemakkelijk gegevens verbinden en transformeren tussen meer dan 400 verschillende formaten en toepassingen. www.safe.com

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cadac Group.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Laanakkerweg 6, 4131 PA Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.