Cadac neemt aandeel in FME-leverancier Nordend

Nieuws 14-03-2023 om 8:42 - Softwareleveranciers


Cadac neemt aandeel in FME-leverancier Nordend


Cadac Group heeft een minderheidsbelang genomen in Nordend. Het Belgische bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van FME-processen. Beide bedrijven werkten al twee jaar intensief samen.

Volgens een persbericht van Cadac beschikken klanten nu over efficiëntere en effectievere oplossingen dankzij de expertise van Nordend. Omgekeerd profiteert Nordend nu van het wereldwijde bereik van Cadac bij het uitbreiden van het klantenbestand. Cadac levert software en consultancy voor BIM, GIS en de maakindustrie.

FME Integration Platform

Het FME Integration Platform van Nordend is een oplossing voor data-integratie en -transformatie, ontwikkeld door Safe Software. Het biedt gebruikers volgens Cadac een flexibel en krachtig platform om processen te automatiseren die verschillende formaten, systemen en applicaties combineren.

Het minderheidsbelang in Nordend versterkt dit partnerschap verder en biedt Cadac een grotere betrokkenheid bij de activiteiten en toekomstige groei van het bedrijf. Nordend blijft onafhankelijk opereren onder leiding van het huidige managementteam om de continuïteit voor klanten te waarborgen.

Vertrouwen

Volgens CEO Jan Baggen van Cadac is de investering een duidelijk signaal van vertrouwen in Nordend. “We kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan innovatieve oplossingen voor onze klanten in de BIM-, GIS- en maakindustrie”, aldus Baggen.

General Manager Jelle De Zwaef van Nordend is uiteraard ook content met de samenwerking. “We zijn verheugd om Cadac als aandeelhouder en partner te hebben, dankzij deze investering kunnen we onze groei versnellen en onze klanten de beste FME-oplossingen blijven bieden.”

Bron: Cadac Group


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.