Cadac organiseert drie online kennissessies over Autodesk Construction Cloud

Event 22-04-2021 om 11:34 - Softwareleveranciers


Cadac organiseert drie online kennissessies over Autodesk Construction Cloud


Cadac organiseert vanaf dinsdag 11 mei een serie van drie kennissessies over het nieuwe BIM-platform van Autodesk: de Construction Cloud. In deze sessies leren deelnemers meer over de inhoud van de nieuwe software, de impact op hun organisatie, een onbezorgde implementatie, de mogelijke overstap en de verschillen met het BIM 360-platform.

Deelnemers kunnen aangeven welke kennissessie hun voorkeur heeft, maar zullen toegang krijgen tot en opnames ontvangen van de gehele serie.

Dinsdag 11 mei om 10:30

In deze sessie bespreekt Cadac de belangrijkste features van BIM Collaborate (Pro), 2D/3D coördinatie en samenwerking met projectteams en advies voor implementatie.

Donderdag 20 mei om 10:30

In deze sessie bespreekt Cadac Autodesk Docs en de relatie tot de AEC Collection en BIM Collaborate (Pro), de belangrijkste ontwikkelingen voor documentbeheer en tips voor werken met Autodesk Docs.

Donderdag 27 mei om 10:30

In deze sessie bespreekt Cadac Autodesk Build en de samenwerking op de bouwplaats, de belangrijkste functionaliteiten en advies over overstappen.

Gratis aanmelden voor de drie sessies kan hier.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Nieuw Eyckholt 282, 6419 DJ Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.