Cadac organiseert drie online kennissessies over Autodesk Construction Cloud

Event 22-04-2021 om 11:34 - Softwareleveranciers


Cadac organiseert drie online kennissessies over Autodesk Construction Cloud

Cadac organiseert vanaf dinsdag 11 mei een serie van drie kennissessies over het nieuwe BIM-platform van Autodesk: de Construction Cloud. In deze sessies leren deelnemers meer over de inhoud van de nieuwe software, de impact op hun organisatie, een onbezorgde implementatie, de mogelijke overstap en de verschillen met het BIM 360-platform.

Deelnemers kunnen aangeven welke kennissessie hun voorkeur heeft, maar zullen toegang krijgen tot en opnames ontvangen van de gehele serie.

Dinsdag 11 mei om 10:30

In deze sessie bespreekt Cadac de belangrijkste features van BIM Collaborate (Pro), 2D/3D coördinatie en samenwerking met projectteams en advies voor implementatie.

Donderdag 20 mei om 10:30

In deze sessie bespreekt Cadac Autodesk Docs en de relatie tot de AEC Collection en BIM Collaborate (Pro), de belangrijkste ontwikkelingen voor documentbeheer en tips voor werken met Autodesk Docs.

Donderdag 27 mei om 10:30

In deze sessie bespreekt Cadac Autodesk Build en de samenwerking op de bouwplaats, de belangrijkste functionaliteiten en advies over overstappen.

Gratis aanmelden voor de drie sessies kan hier.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Nikki Linssen

Adres:
Laanakkerweg 6, 4131 PA Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken. We verkennen samen met u de ongekende mogelijkheden van generative design in combinatie met 3D-printing, make anything. Tijdens het gebruik leren we u om te leren van uw ontwerpen. Onze visie op Internet of Things is dat elk ontwerp praktische data oplevert om producten en diensten te verbeteren. We adviseren en helpen bij het vertalen van die data naar nuttige inzichten. Daarmee kunt u nog betere producten maken. Is dit toekomst? Nee, we zien elke dag meer bedrijven die digitalisering omarmen. Om morgen nog een rol van betekenis te spelen, is het meer dan duidelijk dat u ook een uiterst scherpe visie op de ontwikkeling van uw bedrijfsproces nodig heeft. En een duidelijke roadmap, of digitale agenda, om die visie waar te maken. Hoe bepaalt u wat er op die agenda komt? Welke innovaties zijn relevant voor uw design-, maak- en gebruiksproces? Hoe bepaalt u de prioriteiten? Hoe integreert en implementeert u die technieken in uw manier van werken? En welk digitaal landschap heeft uw organisatie nodig nodig om klaar te zijn voor deze transformatie? Cadac leidt u de weg in het duizelingwekkende woud vol buzz-words en hypes met specialisten die echt weten hoe het zit. Samen bepalen we de roadmap, of digitale agenda waarmee duidelijk wordt vele stappen uw organisatie moet nemen. En helpen we uw digitale transformatie daadwerkelijk te realiseren. Met onze ervaren en scherpe consultants, onnavolgbare ontwikkelaars en de krachtige software-oplossingen, zorgen we ervoor dat u klaar bent voor een nieuwe digitale wereld waarin u alles kunt maken. We leiden uw medewerkers op en stellen manuren van onze specialisten beschikbaar. Maar in alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.