CDBB lanceert nieuwe wereldwijde BIM-trainingssuite

Nieuws 23-08-2021 om 13:43 - BIM-adviseurs - Softwareleveranciers


CDBB lanceert nieuwe wereldwijde BIM-trainingssuite


Het Centre for Digital Built Britain (CDBB) heeft een nieuwe trainingssuite gelanceerd voor de wereldwijde implementatie van BIM.

De nieuwe BIM-training is een uitbreiding van de bestaande cursus die zich richt op nationale BIM-programma’s, maar ook een geheel nieuwe cursus gericht op BIM-implementatie binnen een organisatie.

De nieuwe modules bieden informatie en oefeningen over hoe je een organisatie verandert met BIM, middels de implementatie en goedkeuring van normen op nationaal niveau, zoals ISO 19650.

Redenen en voordelen voor implementatie

“Het succes van BIM en digitale transformatie binnen een organisatie komt vaak van effectief leiderschap en verandermanagement, evenals technische levering”, zegt Adam Matthews, head of international voor de Construction Innovation Hub en CDBB. “Deze cursus biedt praktische ondersteuning en begeleiding, gericht op de redenen en voordelen voor implementatie. Dat gebeurt door de vraag te beantwoorden waarom een ​​organisatie mogelijk moet veranderen en vervolgens te begrijpen wat moet worden geleverd. Deze open online cursus is bedoeld voor publieke beleidsmakers en klanten die gebouwde activa aanschaffen, bezitten of exploiteren en kan ook relevant en waardevol zijn voor de particuliere sector.”

Ga voor toegang tot de training naar:

Nationale BIM-strategietraining

Organisatorische BIM-strategietraining

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.