Compleet project levert Willy Naessens BIM Award op

Nieuws 02-02-2023 om 11:14 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms


Compleet project levert Willy Naessens BIM Award op


Voor MS Schippers realiseerde Willy Naessens Nederland een nieuw hoofdkantoor, distributiecentrum, parkeerdek en diverse PGS-hallen voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Met dit complete project wonnen ze afgelopen jaar een BIM Award in de categorie ‘Industriële projecten’.

Peter Cattoir, 3D-modelleur bij Willy Naessens, vertelt: “Het project ‘MS Schippers’ is ons op het lijf geschreven, omdat het een volledig project is waarin al onze disciplines naar voren komen. Door mee te doen aan de BIM Awards, laten we aan toekomstige opdrachtgevers en onderaannemers zien waartoe we in staat zijn.”

Lees meer over het winnende project op de website van Construsoft.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.