Construsoft aanwezig op eerste editie HOUTBOUW-beurs

Nieuws 18-04-2023 om 10:37 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Bouwmanagementbureaus - Softwareleveranciers


Construsoft aanwezig op eerste editie HOUTBOUW-beurs


Dit jaar vindt voor het eerst de HOUTBOUW plaats. Dit is een beurs die zich richt op professionals met interesse in hout- en hybride bouw. De beurs vindt plaats van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei 2023 in de Brabanthallen Den Bosch.

Op de HOUTBOUW komen onderwerpen terug als modulaire en prefab bouw, hybride bouw, verduurzaming en meer… Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3D BIM-software voor de houtbranche? Bezoek dan de stand van Construsoft of volg onze kennissessie.

Kijk hier voor meer informatie + de link voor de gratis registratie.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.