Construsoft BIM Awards: nog 3 weken voor het insturen van een project

Nieuws 26-04-2022 om 10:14 - Aannemers en bouwbedrijven - Architectenbureaus - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus


Construsoft BIM Awards: nog 3 weken voor het insturen van een project


De Construsoft BIM Awards 2022 zijn goed op weg. Inmiddels hebben de eerste bedrijven hun BIM-project ingediend en zijn er meerdere onderweg. Denkt u er ook over na om deel te nemen of wacht u nog op goedkeuring van een projectpartner? Wacht dan niet te lang en zorg ervoor dat u er op tijd bij bent. U heeft namelijk nog drie weken om uw project(en) in te sturen voor één van de zes categorieën. Heeft u meerdere projecten? Geen probleem. U kunt meedoen in meerdere categorieën.

 

Hoe doe ik mee?
Meld uw BIM-project(en) aan via www.construsoftbimawards.com. Op deze website leest u alle voorwaarden en informatie die u nodig hebt om een project aan te melden. Loopt u ergens tegenaan tijdens de aanmelding? Stuur dan een e-mail naar marketing@construsoft.com, dan helpen wij u verder.

Onder andere CFP Engineering ging u voor. Bekijk hieronder de video van hun inzending.

 

Een vrijstaande woning bouwen in 7 dagen dagen tijd?!
CFP Engineering, specialist in koudgevormde staalprofielen, ging de uitdaging aan. Mede door prefab staalframebouw is in zeven dagen tijd een complete casco van een vrijstaande woning gemonteerd. Hierbij is de volledige werkvoorbereiding, productie en montage vanuit Tekla Structures aangestuurd en de productie van de elementen vanuit Trimble Connect.

Lees hier meer over het project.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.