Construsoft BIM Awards: Stem op uw favoriete BIM-project van 2021

Nieuws 03-06-2021 om 8:31 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - Ingenieursbureaus


Construsoft BIM Awards: Stem op uw favoriete BIM-project van 2021

In de afgelopen weken hebben Tekla Structures-gebruikers vanuit de Benelux hun mooiste en meest uitdagende projecten ingestuurd voor de Construsoft BIM Awards. Deze inzendingen worden niet alleen beoordeeld door een jury. Door middel van uw stem kunt u kenbaar maken wat uw favoriete BIM-project is van 2021. 

Voor de Construsoft BIM Awards gaan we iedere editie op zoek naar de mooiste BIM-projecten waarbij met Tekla Structures is gewerkt. De deelnemers van de competitie krijgen de kans om hun projecten te presenteren aan duizenden branchegenoten, zowel nationaal als internationaal. Op construsoftbimawards.com hebben ze zelf hun project beschreven en hierbij de rol van BIM toegelicht. Bekijk de foto’s, lees de verhalen en bepaal met uw stem wie een BIM Award verdient!

Let op: u kunt tot 20 juni 12:00 uur in elke categorie één stem uitbrengen. De winnaars worden op 23 juni bekend gemaakt.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.