Construsoft BIM Awards: Stem op uw favoriete BIM-project

Nieuws 31-05-2022 om 11:05 - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Construsoft BIM Awards: Stem op uw favoriete BIM-project


In de afgelopen weken hebben tientallen projecten zich aangemeld voor de Construsoft BIM Awards. Deelnemers konden hun project hierbij indelen in één van de zeven verschillende categorieën. Per categorie is een mooie prijs te winnen. Daarnaast is er ook een publieksprijs en u bepaalt wie die wint!

Het is vanaf nu mogelijk om uw stem uit te brengen voor uw favoriete BIM-project van de BIM Awards. Op de website van de BIM Awards hebben deelnemers hun project beschreven en hierbij de rol van BIM toegelicht. Bekijk hun foto’s, lees de verhalen en bepaal wie uw stem voor de BIM Awards verdient! De winnaars van de overige categorieën worden bepaald door een vakkundige jury. Uiteraard nemen zij ook het oordeel van het publiek mee voor het kiezen van de winnaars.

Hoe stem ik?

Om te stemmen gaat u naar de website construsoftbimawards.com/nl. Vervolgens klikt u bovenaan in de pagina op ‘Stem’. Klik op de categorie en vervolgens op het project waarvoor u een stem wilt uitbrengen door te klikken op de button ‘Stem voor dit project’. U ontvangt een e-mal in uw inbox (check ook de ongewenste e-mail), via waar u uw stem alleen nog maar hoeft te bevestigen.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.