Construsoft BIM Awards: Stemmen kan tot zondag 19 juni 12.00 uur

Nieuws 16-06-2022 om 10:38 - BIM-adviseurs


Construsoft BIM Awards: Stemmen kan tot zondag 19 juni 12.00 uur


De Construsoft BIM Awards naderen hun ontknoping. Stemmen kan nog tot dit weekend, op zondag 19 juni om 12.00 uur sluiten de stembussen. Bekijk hier de deelnemers en stem op uw favoriet. Elke dag wordt met behulp van Tekla Structures gewerkt aan bijzondere en uitdagende bouwprojecten. De Construsoft BIM Awards bieden een podium om mooie en uitdagende projectverhalen te delen met een groot publiek. Zo krijgen bouwprojecten de extra aandacht die ze verdienen. Maar de projecten ‘strijden’ onderling ook om mooie prijzen.

Stemmen

De winnaars worden niet alleen gekozen door een jury. Door te stemmen op uw favoriete projecten helpt u bepalen welke projecten in de prijzen vallen. Tot en met zondag 19 juni 12:00 uur kunt u een stem uitbrengen voor de publieksprijs in elke categorie. Stemmen kan bovenaan de pagina via de button ‘Stem’. Vervolgens kunt u klikken op de categorie en het project uit die categorie waarvoor u een stem wilt uitbrengen. Om uw stem daadwerkelijk uit te brengen klikt u op de button ‘Stem voor dit project’. Bron: Construsoft BIM Awards


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.