Construsoft op Prowood 2021

Event 15-07-2021 om 10:22 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - Softwareleveranciers


Construsoft op Prowood 2021


In oktober vindt het driejaarlijkse event Prowood plaats in de Flanders Expo in Gent, België. Construsoft is aanwezig en toont de mogelijkheden van Tekla Structures voor houtskeletbouwers en Construsoft Window, de 3D-kozijnsoftware voor de timmerindustrie. Kom langs bij stand 1408 in hal 1 en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Tickets kunnen vanaf augustus worden aangeschaft via de website van Prowood.

Tekla Structures voor HSB

Houtskeletbouwers kunnen met behulp van Tekla Structures houtconstructies volledig gedetailleerd in 3D ontwerpen en vanuit het 3D-model direct alle gewenste (productie-)informatie genereren. Dit bespaart tijd en moeite, maar vermindert bovenal faalkosten. Het direct aansturen van de productiemachines, zoals bijvoorbeeld zaag- en steenstripmachines, is voor diverse houtskeletbouwers ook de reden om voor Tekla Structures te kiezen.

Construsoft Window, de 3D-kozijnsoftware voor de timmerindustrie

De kozijnindustrie wordt steeds meer geconfronteerd met BIM, maar tot voor kort was er geen software beschikbaar om daadwerkelijk kozijnen in 3D te modelleren en de volledige werkvoorbereiding en machineaansturing te regelen vanuit één pakket. In samenwerking met specialisten uit de timmerindustrie heeft Construsoft daarom baanbrekende software voor kozijnen ontwikkeld. Een totaalpakket waarmee eenvoudig het complete proces vanaf modelleren tot en met de volledige productieaansturing geregeld kan worden.

Kom de mogelijkheden van Tekla Structures en Construsoft Window bekijken bij stand 1408 in hal 1 op Prowood 2021. Eerder weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.