Construsoft opent webshop met SketchUp en Trimble

Nieuws 15-02-2021 om 10:13 - Alle rubrieken - Softwareleveranciers


Construsoft opent webshop met SketchUp en Trimble


Construsoft heeft een nieuwe webshop geopend en wil daarmee meegaan in deze digitalisering van de bouwsector. In de online shop kunnen klanten producten bestellen van SketchUp Pro en SketchUp Studio of een aanvraag plaatsen voor Trimble Connect licenties.

Een belangrijk voordeel van een webshop is volgens Construsoft dat klanten licenties kunnen bestellen op het moment dat het hen uitkomt. De online dienstverlening wordt binnenkort uitgebreid met meer producten en mensen kunnen zich in de toekomst ook online inschrijven voor opleidingen van Construsoft.

SketchUp en Trimble Connect

SketchUp is een 3D-modelleertool waarmee wereldwijd al miljoenen gebruikers complete landschappen en gebouwen creëren, inclusief schaduwen, bomen en mensen voor een perfecte visualisatie. Met SketchUp Studio is het mogelijk om het model ook te analyseren op energieverbruik, daglichttoetreding, thermisch comfort en HVAC.

Trimble Connect verbindt projectdeelnemers en hun software – zoals Autodesk Revit, Tekla Structures en SketchUp Pro – door alle modellen samen te voegen en informatie gestructureerd op te slaan binnen één platform. Alle data wordt in de cloud opgeslagen waardoor de betrokken partijen altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Trimble Connect is beschikbaar van een gratis variant tot de meest uitgebreide versies. In de webshop zijn licenties voor Trimble Connect Business en Business Premium aan te vragen.

BronConstrusoft


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.