Construsoft sponsor Hackathon Staalbouwdag

Nieuws 09-08-2022 om 9:51 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms


Construsoft sponsor Hackathon Staalbouwdag


Op dinsdag 4 oktober vindt de jaarlijkse Staalbouwdag plaats in het AFAS theater in Leusden. Zoals u van ons gewend bent, zullen we niet ontbreken. Ditmaal gaan we verder dan exposant, we sponsoren namelijk ook een vrij nieuw onderdeel: de Hackathon. Hierbij wordt in korte tijd een fictieve praktijkcase zo goed mogelijk uitgewerkt door een groep professionals met kennis of een voorliefde voor programmeren en parametrisch ontwerp. Wij dagen u uit om ook mee te doen!

Circulair bouwen tijdens Hackathon

Tijdens een Hackathon werken verschillende teams aan één stuk door om binnen een relatief korte tijd een oplossing te bedenken voor een bepaalde casus. Tijdens de Hackathon op de Staalbouwdag nemen multidisciplinaire ontwerpteams het tegen elkaar op in het parametrisch ontwerpen van de optimale staalconstructie. De opdracht van dit jaar: ontwerp een circulair gebouw op basis van een bestaand donor-gebouw.

Lees hier meer over de uitdaging van de Hackathon én hoe u zich aan kunt melden voor deze uitdaging!


Voor meer informatie over Construsoft neem je contact op met

de afdeling P&O, telefoon: 0316 20 00 00, email.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.