Customer Support Engineer

Vacatures 04-05-2021 om 9:24 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - Ingenieursbureaus - Softwareleveranciers - Werving en selectie


Customer Support Engineer


Ben jij mijn nieuwe collega?

Hoi, ik ben Ruben en werk 2 jaar als Customer Support Engineer bij Construsoft. Ons klantenbestand groeit ontzettend hard en daarom kunnen we een nieuwe collega heel goed gebruiken!

Mijn dag bestaat uit het technisch ondersteunen van onze klanten uit de Benelux. Nederlands en Engels zijn wel echt een must en als je wat Frans zou spreken of schrijven is dat mooi meegenomen. Onze klanten kunnen ons van 07:30 tot 16:00 uur vragen stellen over de diverse producten die wij ondersteunen, bijvoorbeeld Tekla Structures en Trimble Connect. Zeggen deze programma’s je niets? Geen probleem, zelf had ik van deze programma’s ook geen kennis,  maar er is geen betere plek om deze programma’s te leren dan bij Construsoft. Het is wel goed om feeling te hebben met software en de bouw. Je hebt veel contact met klanten dus het is belangrijk dat je duidelijk bent in je communicatie en dat je kennis kunt overbrengen in zowel woord als schrift.

Het team waarin je terecht komt is een goed geoliede machine waar we voor elkaar klaar staan. Je werkt zelfstandig aan de klantvragen, maar heb je vragen of wil je gewoon een praatje maken? Wij zijn er voor je! Inhoudelijk is het natuurlijk belangrijk dat je bij de job past,  maar we kijken ook echt naar de persoon. Positief  ingesteld, doorzetten en leergierig zijn wel eigenschappen die goed bij deze job passen. Naast een fijne werkplek op ons kantoor in Zevenaar, is thuiswerken ook mogelijk. Construsoft helpt je zelfs om je thuiswerkplek goed in te richten! Verder worden ook veel mogelijkheden geboden tot persoonlijke ontwikkeling. Zo zijn er bijvoorbeeld veel momenten van kennisoverdracht en via ons online platform zijn verschillende opleidingen beschikbaar. Leergierigheid wordt erg gewaardeerd!

Genoeg over de inhoud van de job. Wat mag je verwachten van Construsoft als bedrijf? Een fijne werksfeer is bij ons heel belangrijk. Er worden dan ook veel personeelsuitjes georganiseerd en vrijdags gaan we naar de markt in Zevenaar. Kortom het sociale aspect is zeker niet onbelangrijk . Ben je sportief? We hebben een fitnessruimte op kantoor waar je voor of na het werk je lekker in het zweet kan werken. Financieel? Je verdiensten worden zeker gewaardeerd en beloond. Ook hebben we een mooie pensioenregeling waar je van kan genieten op je oude dag.

Tot snel!

Groeten,
Ruben Bex

Jij

» mbo4 / hbo-opleiding, voorkeur richting bouw
» Communicatief sterk
» Leergierig
» Teamplayer
» Accuraat
» Krijgt energie van werken met innovatieve software
» Hebt de drive om bij te dragen aan het behalen van doelen van de klant
» Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Wij

» Uitzicht op vaste aanstelling
» Leuke en prettige werkomgeving
» Actieve personeelsvereniging
» Blijf jezelf ontwikkelen met de Construsoft Academy
» In-house fitnessruimte

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Dan drinken we graag een kop koffie om eens kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling P&O via p&o@construsoft.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.