Customer Support Engineer

Vacatures 19-04-2021 om 11:24 - Softwareleveranciers


Customer Support Engineer


Word jij mijn nieuwe collega?

Hoi, ik ben Robbert en werk al een paar jaar als Customer Support Engineer bij Construsoft. Na een periode als verkoper binnendienst gewerkt te hebben, ben ik intern doorgegroeid naar de supportafdeling. Na de basisopleiding gevolgd te hebben die ook aan gebruikers wordt gegeven, ben ik direct aan de slag gegaan als één van de supportmedewerkers. De producten waarvoor wij ondersteuning bieden, zijn Tekla Structures, Trimble Connect, Vico Office, SketchUp en Construsoft Window.

Onze klanten kunnen op verschillende manieren vragen aan ons stellen waardoor geen enkele dag er hetzelfde uitziet. Een deel van de dag beantwoord ik de telefoon en help ik op die manier klanten verder en wanneer je net zoals ik een makkelijke prater bent, is dat hartstikke leuk.

Op andere momenten ben ik bezig met vragen die op een andere manier binnen zijn gekomen, met het ontwikkelen van mijn eigen vaardigheden, het uitzoeken van iets specifieks of gewoon een praatje maken met één van mijn collega’s. Sowieso helpen wij elkaar ook met het beantwoorden van vragen van klanten.

Na het werk wil ik nog weleens gebruik maken van de volledig ingerichte fitnessruimte om een eind te roeien. Ook buiten werktijd heb ik mogelijkheden om met mijn collega’s in contact te blijven. Er is een zeer actieve personeelsvereniging waar bijna iedereen lid van is. Daarnaast is er natuurlijk de VrijdagMiddagBorrel, de halfjaarlijkse afsluiting met in de zomer een BBQ en in de winter een kerstdiner.

Het afgelopen jaar heb ik merendeel vanuit huis gewerkt waarbij mijn thuiswerkplek voorzien werd van een nieuwe bureaustoel en een extra beeldscherm. De laptop met alle programmatuur die we nodig hebben had ik uiteraard al. Natuurlijk gaan we ervanuit dat we binnenkort weer volledig vanuit kantoor kunnen werken, maar een deel vanuit thuis werken blijft een optie.

Tot snel!

Groeten,
Robbert Soomers

Jij

» mbo4 / hbo-opleiding, voorkeur richting bouw
» Communicatief sterk
» Leergierig
» Teamplayer
» Accuraat
» Krijgt energie van werken met innovatieve software
» Hebt de drive om bij te dragen aan het behalen van doelen van de klant
» Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Wij

» Uitzicht op vaste aanstelling
» Leuke en prettige werkomgeving
» Actieve personeelsvereniging
» Blijf jezelf ontwikkelen met de Construsoft Academy
» In-house fitnessruimte

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Dan drinken we graag een kop koffie om eens kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling P&O via p&o@construsoft.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Voor meer informatie over Construsoft neem je contact op met

de afdeling P&O, telefoon: 0316 20 00 00, email.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.