Dag van de Bouw op 18 juni

Event 07-06-2022 om 14:33 - Aannemers en bouwbedrijven


Dag van de Bouw op 18 juni


Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni stellen bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken open. Zo laten ze mensen kennismaken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra.

Het jaarlijkse evenement wordt op zaterdag 18 juni voor de vijftiende keer georganiseerd. In 2019 bezochten ruim 77.000 mensen 140 projecten verspreid over heel Nederland. In 2020 en 2021 was er door corona geen Dag van de Bouw.

Initiatief en organisatie

Bouwend Nederland is de branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven en is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de imago-campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland.

Deelname

Deelname aan de dag is alleen mogelijk voor leden van Bouwend Nederland. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelnemers worden ondersteund bij de organisatie en communicatie rondom de dag.

Meer informatie

Kijk op dagvandebouw.nl, mail naar dagvandebouw@bouwendnederland.nl of bel 079 325 22 52.

Bron: Dag van de Bouw


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.