De Global BIM Awards zijn gestart

Nieuws 01-09-2022 om 10:20 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Infra en civiele techniek - Ingenieursbureaus


De Global BIM Awards zijn gestart


De Tekla Global BIM Awards is een wedstrijd voor gebruikers van Tekla Structures. De inzendingen voor deze wedstrijd bestaan uit alle winnaars van de lokale BIM Awards, die in 2021 en de eerste helft van 2022 werden georganiseerd. Van 1 tot en met 30 september kunt u uw stem uitbrengen voor een van deze projecten. 4 oktober wordt de winnaar van de Global BIM Awards bekendgemaakt.

Deskundige jury

Net zoals bij de Construsoft BIM Awards is er bij de Global BIM Awards een jury aanwezig, die verschillende expertises op het gebied van de bouw van constructies vertegenwoordigt. Zij beoordelen de projecten en kiezen een uiteindelijke winnaar. Dit doen zij op basis van een aantal beoordelingscriteria. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het gebruik van BIM, innovatief gebruik van de software Tekla Structures en voordelen voor het milieu.

Lees hier meer over de Awards en hoe ook u uw stem kunt uitbrengen.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.