De Groot Installatiegroep neemt branchegenoot Van Gemert over

Nieuws 02-04-2021 om 11:09 - Installatiebedrijven


De Groot Installatiegroep neemt branchegenoot Van Gemert over


Familiebedrijf De Groot Installatiegroep neemt branchegenoot Van Gemert uit Overloon over. Door de overname ontstaat een installatiebedrijf met een jaaromzet van 120 miljoen euro.

De Groot wil de komende jaren uitgroeien tot een van de grootste familiebedrijven in de installatietechniek. Het bedrijf heeft achthonderd medewerkers verdeeld over veertien vestigingen en werkt in de industrie- en utiliteitsbouw. De klanten komen uit de zorg, het bedrijfsleven en de spoorwegen.

Sterke regionale footprint

“De overname kwam mede tot stand dankzij de wederzijdse goede ‘klik’ en overeenstemmende visie. Van Gemert Installatiegroep heeft een sterke regionale footprint in het werkgebied Oost-Brabant en Noord-Limburg. We creëren hiermee een solide basis voor het ontplooien van verdere activiteiten in deze regio”, zegt algemeen directeur Marcel de Groot. “Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en te blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is dan ook van onschatbare waarde. Wij houden stevig vast aan die kernwaarden en voor de huidige opdrachtgevers van Van Gemert verandert er niets. Zij behouden hun vaste aanspreekpunt en hetzelfde service level.”

Bron: De Groot, Cobouw


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.