De rol van Trimble Connect in het BIM-proces van Vuylsteke-Eiffage

Nieuws 09-02-2023 om 11:41 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


De rol van Trimble Connect in het BIM-proces van Vuylsteke-Eiffage


Via het cloudplatform Trimble Connect kan projectinformatie gedeeld worden met alle betrokken partijen. Dit was ook één van de belangrijkste redenen van de Vlaamse aannemer Vuylsteke-Eiffage om het platform te gebruiken: informatie uit het 3D-model wordt hier niet alleen gebruikt door de tekenafdeling, maar ook door de projectleiding én de mensen op de bouwplaats.

Krist Kindt, verantwoordelijk voor het interne studie- en tekenbureau en BIM-Modelleur, vertelt in de video hoe het delen van 3D-modellen via Trimble Connect veel tijdswinst oplevert en faalkosten reduceert bij Vuylsteke-Eiffage.

Lees hier het complete BIM-verhaal van Vuylsteke-Eiffage.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.