De winnaars van de Construsoft BIM Awards zijn bekend!

Nieuws 23-06-2022 om 9:33 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus - Overige


De winnaars van de Construsoft BIM Awards zijn bekend!


De BIM Awards is een competitie die Tekla Structures de mogelijkheid biedt om hun projecten te presenteren aan duizenden branchegenoten, (inter)nationaal. Na de inzendfase kon er gestemd worden op de ingezonden projecten, in zes verschillende categorieën. Als publiek kon u uw stem uitbrengen op uw favoriete project, waarvoor uiteindelijk de publieksprijs wordt uitgereikt. Daarnaast heeft een vakkundige jury de projecten beoordeeld. 

Vakkundige jury 

De bijzondere en uitdagende BIM-projecten werden beoordeeld door een vakkundige jury. Deze bestaat dit jaar uit Hans Hendriks (directeur & BIM-adviseur de BIMspecialist), Maikel Jagroep, (directeur Betonvereniging), Frank Maatje (directeur Bouwen met Staal) en Jeroen Coenders (CEO & Founder White Lionesss technologies). Zij hebben bij de projecten onder andere gekeken naar de opbouw van het 3D-model en de toepassing van IFC en BCF, maar ook het gebruik van geavanceerd computergereedschap. 

Aan de hand van de publieksstemmen en de beoordeling van de jury zijn er in zeven categorieën verschillende winnaars van de Construsoft BIM Awards 2022. 

Hieronder staat per categorie de winnaars van de BIM Awards 2022:

Alle ingezonden projecten zijn nog het hele jaar te bekijken via construsoftbimawards.com/nl. Daarnaast mogen de winnaars meedoen aan de Tekla Global BIM Awards. Hierin nemen alle lokale winnaars het tegen elkaar op in een wereldwijde competitie.  


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.