Deadline inschrijvingen DigiDare Award op 31 augustus

Nieuws 17-08-2023 om 9:52 - Innovatie en duurzaamheid - Standaardisatie en normering


Deadline inschrijvingen DigiDare Award op 31 augustus


digiGO deelt tijdens de D-Days op 15 en 16 november de DigiDare Award uit, voor voorbeelden van digitale samenwerking in de praktijk. Deelnemers hebben 31 augustus om zich in te schrijven met hun project.

Met de DigiDare Award vraagt digiGO aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is naar eigen zeggen om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk. De DigiDare Award is volgens digiGO daarmee een interessante etalage voor digitale innovaties in de gebouwde omgeving.

Inschrijven via het inschrijfformulier is hier mogelijk. Bekijk hier ook de video’s van de shortlisters voor de DigiDare Award van 2022.

Bron: digiGO


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.