Design8 organiseert SketchUp 3D Cloudcamp

Event 06-04-2021 om 11:07


Design8 organiseert SketchUp 3D Cloudcamp


Design8 organiseert op woensdag 21 en donderdag 22 april het 3D Cloudcamp met het beste van SketchUp. Het SketchUp 3D Cloudcamp wordt live uitgezonden vanuit het Shapes Experience Center te Nieuwegein.

Tijdens een live online format kunnen deelnemers vanuit hun luie stoel informatieve en interactieve sessies volgen over SketchUp workflows voor interieur, visualisatie, architectuur en BIM. Hierbij wordt ook van alles uitgelegd over aanvullende mogelijkheden, zoals Rendering, Virtual Reality en meer.

Programma

Het 3D Cloudcamp bestaat uit vier verschillende sessies verdeeld over twee ochtenden. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 21 april – 08:45 tot 12:00

08:45 – Interior Session

Hoofdgast: Maartje Berkelmans – De Zonnekamer

10:15 – Visualization Session

Hoofdgast: Djanim van der Schalk – Studio Djanim

Donderdag 22 april – 08:45 tot 12:00

08:45 – Architecture Session

Hoofdgast: Johannes Roevens – POLO Architects

10:15 – BIM Session

Hoofdgast: Bahtiyar Memik & Daphne Vonder – VolkerWessels

Gratis Registratie

Registratie voor dit tweedaagse online event is geheel gratis. Dit kan via de link hieronder.

Bron: Design8


Design8

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Robert van Dee

Adres:
Edisonstraat 24, 4004 JL Tiel, Nederland

Telefoon:
0344 57 78 84

Over Design8:
Design8 bv is leverancier van diverse 3D Ontwerp- en Visualisatiesoftware een heeft reeds jaren ervaring in 3D CAD op Mac en PC. Design8 bv levert o.a. bekende 3D ontwerptitels als SketchUp Pro, Rhino en Altair Inspire en renderpakketten als Enscape, V-Ray en Twinmotion. BIM met SketchUp Pro: Nu is SketchUp een bekende naam in de architectuur, maar wat is er dan precies BIM aan? Een 3D model (uit welke software dan ook) wordt gebruikt als datamodel van het project. Dit 3D model kan dan bijvoorbeeld met SketchUp Pro gemaakt worden. SketchUp Pro werkt prettig samen met andere pakketten, doordat er een compleet ecosysteem van uitbreidingen beschikbaar is om extra functionaliteit aan de software toe te voegen en het helemaal naar uw eigen hand te zetten.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.