Design8 SketchUp 3D Bingecamp op 18 november

Event 13-10-2021 om 9:54 - Softwareleveranciers


Design8 SketchUp 3D Bingecamp op 18 november


Design8 organiseert op donderdag 18 november SketchUp 3D Bingecamp live. Dit is een nieuw interactief SketchUp-event, dat wordt georganiseerd vanaf de virtuele GoMeet Campus. Dit event is volledig in het Nederlands en de toegang is gratis.

Tijdens het SketchUp 3D Bingecamp ‘bingen’ deelnemers één werkdag lang online interactieve, verdiepende en inspirerende sessies van SketchUp-experts. Tussendoor is er de mogelijkheid voor het uitwisselen van kennis met andere SketchUp-enthousiastelingen. Kijk hier voor het volledige dagprogramma.

Gratis aanmelden

Gebruikers die meer willen halen uit SketchUp, of juist kennis willen maken met de verschillende facetten van SketchUp, zijn van harte welkom om deel te nemen aan de verschillende sessies. Aanmelden is gratis, maar wel noodzakelijk. De organisatie zorgt er dan namelijk voor dat iedere deelnemer persoonlijk toegang krijgt tot de GoMeet Campus, waar het event plaatsvindt. Met de inloggegevens maakt de deelnemer zijn of haar eigen avatar. Met deze avatars kunnen deelnemers een gesprek voeren, vragen stellen, maar ook een dansje doen of een balletje trappen met de aanwezige SketchUp-experts en mede-enthousiastelingen.

Bron: Design8


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.