digiGO D-Days op 15 en 16 november in Rotterdam

Event 22-06-2023 om 12:06 - Maatschappelijke organisaties - Standaardisatie en normering


digiGO D-Days op 15 en 16 november in Rotterdam


De digiGO D-Days vinden dit jaar plaats op 15 en 16 november in het WTC Rotterdam. Dit tweedaagse event staat in het teken van digitalisering en innovatie in de ontwerp-, techniek-, en bouwsector. De nadruk ligt volgens organisator digiGO op standaardisatie, het delen van data, en op integratie van technologie binnen de gebouwde omgeving.

Op de eerste dag van het event ligt de focus op de nieuwste ontwikkelingen in standaarden, Informatieleveringsspecificaties (ILS), richtlijnen en digitale technologie en processen binnen de sector. Op dag 2 draait het om het DSGO-datastelsel en alle laatste ontwikkelingen. Naast presentaties en workshops wordt ook de jaarlijkse DigiDare Award van digiGO uitgereikt tijdens het event, aan een door het publiek gekozen winnaar.

digiMarket

Op beide dagen wordt ook de D-Days digiMarket georganiseerd, waar partijen uit de software-, opleidings-, en adviesbranche hun oplossingen laten zien om digitalisering te versimpelen en versnellen. Het exacte programma zal na de zomer bekend worden gemaakt, meldt de organisator, maar aanmelden is nu al mogelijk via de website. Ook exposanten kunnen zich nog inschrijven.

Bron: digiGO


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.