digiGO Talks op 9 februari over de vier pijlers van digiGO

Event 19-01-2023 om 9:38 - Innovatie en duurzaamheid


digiGO Talks op 9 februari over de vier pijlers van digiGO


digiGO organiseert op donderdag 9 februari van 11.00 tot 12.00 uur weer een online editie van digiGO Talks. Deze editie is online te volgen via Teams.

Programma

Deze keer draait het programma helemaal om de vier pijlers van digiGO:

  1. Het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO): Denise Hoppenbrouwer (Projectmanager Afsprakenstelsel DSGO) vertelt meer over de 1e release van het afsprakenstelsel.
  2. Aanjagen digitalisering: Marco Witschge (penvoerder DigiAkkoord digiGO) licht het digiAkkoord 2023 toe. Waarom is het zo belangrijk voor de sector om een hernieuwd akkoord te sluiten?
  3. Roadmap Standaarden: Aydemir Cetin (Senior Consultant Digitalisering en voorzitter van de Beheercommissie NLCS) deelt de plannen voor de doorontwikkeling van de NLCS standaard in 2023.
  4. DigiVaardig: Ernst Bouma (BIM Manager & MT-Lid, Vink Bouw) gaat in op de vraag hoe we samenwerken aan digitaliseren nog meer kunnen versnellen. Daarbij kijkt hij vooruit naar de komende Open Space-bijeenkomst van de BouwDelta groep.

In een uur tijd worden deelnemers helemaal bijgepraat over alle ontwikkelingen rondom digiGO en DSGO. Mis deze uitzending dus niet. Aanmelden kan via onderstaande link.

Bron: digiGO Talks


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.